Hívjon: +36 1/789-0575
E-mail: ps@ps.hu
 • img
  Mobilbarát

  megjelenítés

  Hamarosan az okos telefonok veszik át a vezető szerepet az internetes tartalomfogyasztásban. Az Ön cége felkészült erre?

 • img

  Rohanó világunkban

  az emberek már nem mindig ülnek le laptopjuk vagy számítógépük elé, ezért mobilbarát megoldásokat kell nyújtanunk minden okostelefonra, táblagépre.

 • img

  A Google bünteti meg

  ha céges Weboldala nem mobilbarát. Nem csak a természetes találati listában kerül hátrább a weboldal, hanem a keresésnél sem ajánlja fel elsők között a nem responsive oldalakat a www.google.com.
 • Lépjen az elsők között

  Miért ne váltana most, ha a vásárlói és piaci igények a következő években a mobil megoldások felé nyitnak. Ne maradjon le, újítsa meg weboldalát most!
  img

Ne maradjon le, újítsa meg weboldalát most!

Intelligens méretezés
Az újfajta mobil kijelzők, melyek több méretben és felbontásban jelenítik meg a webes tartalmat tömörebb, egyszerűbb és kezelhetőbb felületet igényelnek. A responsive megjelenítésnek intelligensen  vizsgálnia kell milyen eszközről tekintik meg az oldalt (legyen az akár viselhető digitális eszköz, óra) és ennek megfelelően a legjobban testre szabott és legjobb vizuális élményt kínáló élményt kell nyújtania.

Sebesség mindenek felett
2018-ra a mobil internetet használó eszközök száma eléri a 10 milliárdot, ezért nem elég szép és formailag megfelelő oldalt készíteni. Mindenképpen szem előtt kell tartani az oldalak betöltési idejét, mint olyan tényezőt ami nem csak a Google kereső helyezést határozza meg hanem a mobil internetezők oldalelhagyási számát is.

Ne veszítsen ügyfelet
– 73% -a a mobil internet használóknak találkozott már legalább egy weboldal, ami túl lassan töltött be.
– 51% -a a mobil internet használóknak találkozott már legalább egy weboldal, ami lefagyott, megállt vagy hibaüzenetet kapott.
– 38% -a a mobil internet használóknak találkozott már legalább egy weboldal, ami nem volt elérhető.
– 47% -a a mobil internet használóknak elvárja, hogy egy web oldal betöltése két másodpercnél ne legyen több.
– 40% -a mobil internet használóknak azonnal elhagyja azt a weboldalt, aminek a betöltése három másodpercnél tovább tart.
– Egy másodperccel több oldaltöltési idő hét százalékkal csökkent a konverziót.

Munkáink